Добре дошли в моето малко виртуално пространство !

Здравейте, казвам се Станислав Жеков. Преди време, слушайки част от голямата колекция с музика на моите родители разбрах, че това е моята голяма любов. С всеки един изминал ден исках да уча повече и повече за нея, накрая открих, че не е възможно да знаеш всичко. След време открих още нещо, а именно радиото. Онова с което се събуждах и заспивах, или хилядите часове прекарани пред радиоприемника и даващи неща, които малко хора са изпитали. Днес всичко това е моят живот ! Музиката, радиото и емоциите сътворявани от празника на всеки един човек. Този път,броя хилядите часове зад пулта и пред вас,хората за които си заслужава да се раздаваш.Вашият празник, може да бъде още по-хубав, ако бъде споделен. Заради тези, които обичаме си заслужава всеки един споделен миг, а аз мога да ви помогна емоциите да бъдат още по истински . Музиката и доброто настроение от мен,а танците от Вас ! Тук е мястото да ви предложа нещо малко, но истинско, онова което излиза от емоциите, които често в наше време остават скрити. Вашият празник и специален повод, могат да бъдат още по-истински с малко помощ. Споделете вашите радостни мигове с всички, които Ви обичат.

ДРУГИТЕ ЗА МЕН

Благодаря на всички мои нови приятели за милите думи! Беше удоволствие да се работи за вас!

Огромни благодарности на DJ Станислав Жеков и на украсата от Петър Панчов и неговите колеги,както и на всички от ресторант"Атаген" Бургас за положените усилия.Истинско удоволствие бе за мен ,да се чувствам щастлива след сватбеното тържество.

Донка Петрова

Донка Петрова

От мое име и от името на моят съпруг благодаря на DJ Станислав Жеков за професионализма, с който работи за нашето тържество. Пожелаваме му още много бъдещи успехи и все така да продължава да радва хората, както зарадва нас.

Милена Георгиева

Милена Георгиева

DJ Станислав Жеков 2017 ©Всички права запазени.